Ons beste werk

Bekijk onze webshop

Boosting Businesses

Welkom in onze webshop!

Let op: onze webshop is exclusief bestemd voor wederverkopers en opleiders. Eindgebruikers zijn van harte welkom om contact op te nemen met een van onze partners. Voor meer informatie en contactgegevens van onze partners, verwijzen wij u graag naar onze partnerpagina.

E-code 95 Datalijst Eind 2022

Hieronder treft u een overzicht aan van de ervaringen van onze klanten met onze producten. Onze gebruikers melden een aanzienlijk hoog slagingspercentage.

Klanttevredenheid 97%
Geslaagd met behulp E-learning. 99%
Gaat zeker nog een opleiding van E-code95 gebruiken. 72%

Waarom wij?

Aandelen in de grootste bedrijven!

De E-learning programma’s van E-code95 zijn een populaire keuze onder een breed scala aan bedrijven, variĆ«rend van kleine ondernemingen tot middelgrote en grote organisaties. Deze programma’s zijn specifiek ontworpen om de behoeften van diverse bedrijfsgroottes en -structuren aan te pakken, waardoor ze een ideale leeroplossing zijn voor bedrijven die hun werknemers willen opleiden en certificeren.

Een van de sleutelfactoren van het succes van onze E-learning programma’s is de manier waarop ze bijdragen aan een hoog slagingspercentage. Door de flexibiliteit en toegankelijkheid van onze online cursussen kunnen werknemers de leerstof in hun eigen tempo en volgens hun eigen schema doornemen. Dit zorgt voor een grondige voorbereiding, wat uiteindelijk leidt tot betere prestaties tijdens de examens.

Onze klanten waarderen ook de rijke inhoud en interactieve elementen van onze cursussen, die zijn ontworpen om zowel boeiend als informatief te zijn. Dit zorgt ervoor dat de leerervaring niet alleen effectief is, maar ook plezierig. De positieve feedback van zowel kleine als grote bedrijven bevestigt dat onze E-learning oplossingen een waardevolle investering zijn in de professionele ontwikkeling van hun personeel.

next-logo
abstract-logo
cglobal-logo
digitalbox-logo
hemisferio-logo
spaces-logo

Onze producten

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” offset=”0″ orderby=”menu_order” order=”ASC” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” scrolling=”pagination” grid_separator_style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ cat_slug=”producten” /]

Send Us A Message

Quick Contact